Industriële apparatuur voor het maken van snoep

 In Apparatuur

Industriële apparatuur voor het maken van snoep

Onze engineers en voedingsmiddelentechnologen werken continu aan het verbeteren en vernieuwen van onze industriële apparatuur voor het maken van snoep. Met onze meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van zoetwarenapparatuur ontwerpen en ontwikkelen wij duurzame machines voor uw snoepproductielijnen.

 

Voor snoepproductiebedrijven

Vanuit onze jarenlange ervaring en eigen ontwikkeling van industriële apparatuur voor het maken van snoep kunnen wij voor elke klant een op maat gemaakte machine leveren.

Wij helpen snoepproductiebedrijven met het aanleggen van geheel nieuwe snoepproductlijnen, het vernieuwen van bepaalde onderdelen van een productielijn en het verbeteren van de productie.

Door het op maat maken van de industriële apparatuur voor het maken van snoep voor uw bedrijfslocatie weet u zeker dat u een passende productielijn opgeleverd krijgt.

Uw wensen zijn leidend voor het ontwerp, of dat nu vernieuwing, verbetering of geheel nieuw te plaatsen is. Onze experts bespreken met u alle mogelijkheden om die wensen concreet te maken en adviseren u de beste oplossing.

 

Onze industriële apparatuur voor het maken van snoep

Wij ontwerpen en ontwikkelen al onze machines zelf. En dankzij de feedback van onze klanten kunnen wij verbeteringen blijven doorvoeren in onze Vomatec machines.

Bij ons vindt u een breed scala aan industriële apparatuur voor het maken van snoep voor het mengen, doseren, koken, mixen, besuikeren en schoonmaken van uw snoepgoed. Op onze website vindt u er al veel, maar voor een echt uitgebreide, persoonlijke advisering over ons aanbod raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Een greep uit onze industriële apparatuur voor het maken van snoep:

 

Vomados

De Vomados is een doseersysteem dat kleur, smaak en zuur in het product injecteert. Elektromotoren drijven de pompkoppen aan en een flowdetectiesysteem waakt over het gehele proces van het doseren van de kleuren, smaken en het zuur.

Deze industriële apparatuur voor het maken van snoep is uiterst nauwkeurig in dosering, kan tot 6 (verschillende) kleuren en smaken injecteren en heeft een minimaal grondstofverlies.

Net als alle Vomatec zoetwarenmachines is de Vomados gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken.

 

Vomadiss

Onze gepatenteerde Vomadiss is een kookmachine die werkt door indirecte verhitting van het product; de Jet Cooker verhit door injectie met hete stoom.

Door onze uitvinding van het horizontale stoomlichaam waarin het product door buizen met statische mengers geleid wordt, is de kooktijd vermindert met 30% van de normale kooktijd!

Dit levert u een aantal besparingen op: vermindering op uw energiekosten, vermindering op grondstofkosten omdat er geen product verbrand en daardoor ook vermindering van het productieafval.

Wij kunnen daarom met recht zeggen dat wij enorm trots zijn op onze Vomadiss. En we raden hem u dan ook van harte aan.

 

Vomamix

De volautomatische Vomamix is uitgerust met een PLC-systeem. Deze installatie doseert en mengt uiterst nauwkeurig de grondstoffen vanuit bulk. Hiermee garanderen wij een constante kwaliteit van elk te maken recept.

Door het eenmalig invoeren van het recept regelt de Vomamix de dosering en menging van deze grondstoffen geheel zelf. Uw operator heeft er geen omkijken meer naar.

 

Vomacoat

Produceert u besuikerd snoepgoed dan is de Vomacoat uw beste keuze. De Jelly’s worden op een aanvoerband door een bestomingskast en een besuikeringstrommel geleid. Overtollige suiker valt door de geperforeerde zone in de binnentrommel waarna het teruggevoerd wordt naar het begin van het besuikeringsproces. Zo wordt verlies van suiker verminderd.

Het constante suikergordijn zorgt voor het perfecte laagje suiker dat op elk snoepje gelijk is.

 

Vomaclean

Voor de productie van snoepgoed dat in mallen met poeder gegoten wordt, is de Vomaclean er om ze weer schoon te blazen. De Vomaclean heeft luchtspinners voor het schoonblazen en wordt altijd geleverd met een regelbare bandsnelhied.

 

Vomashine

Deze industriële apparatuur voor het maken van snoep is een afwerkinstallatie voor het beoliën van Jelly snoepgoed. De Vomashine heeft een lange levensduur en vereist minimaal onderhoud, wat het een goede investering maakt voor uw Jellyproductielijn.

De roestvaststalen glanstrommel kan volledig geleegd worden dankzij het omkeren van de draairichting. Er zijn verschillende opties voor beoliën of besproeiing.

 

Onze klanten staan centraal

Welke wensen u ook heeft voor uw industriële apparatuur voor het maken van snoep: Vomatec adviseert, ontwikkelt, bouwt en levert u de beste oplossing.

Onze 360º service is 24/7 voor u bereikbaar voor al uw vragen over onze geleverde apparatuur.

Welke industriële apparatuur voor het maken van snoep heeft u nodig? Wij helpen U: neem nu contact!