Zoetwaren apparatuur

 In Apparatuur

Zoetwaren apparatuur

Vomatec International BV is uw leverancier voor zoetwaren apparatuur. Onze machines zijn door onze eigen engineers ontworpen en ontwikkeld, waarbij wij altijd de beste verbeteringen voor energiegebruik, product verbruik en invloed op het milieu proberen door te voeren.

Bij ons kunt u zoetwaren apparatuur geheel naar wens en mogelijkheden laten produceren, op basis van onze standaardmachines.

Een kleine ruimte of lokale aanpassing in een huidige productielijn is geen enkel probleem meer: Vomatec maakt uw apparatuur geheel passend aan de beschikbare ruimte!

 

Zoetwaren apparatuur van Vomatec

Vanuit ons hoofdkantoor in Sneek leveren wij wereldwijd onze zoetwaren apparatuur. Altijd met persoonlijk advies en op maat gemaakt indien nodig.

Met onze 35+ jaren ervaring in engineering en voedingstechnologie kunnen wij onze zoetwaren apparatuur steeds blijven verbeteren en duurzamer maken. Ontwikkeling staat bij Vomatec nooit stil; wij zijn altijd op zoek naar optimalisatie in kooktijden, vermindering in productieafval en vermindering van energiekosten. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld, waarbij energievermindering en minder belasting voor het milieu voorop staan.

 

Welke zoetwaren apparatuur zoekt u?

Onze zoetwaren apparatuur is gemaakt voor de productie van jelly, hard candy, marshmallows, drop , suikervrije zoetwaren, fondant en nog veel meer. Met slimme PLC-systemen stellen uw operators makkelijk en nauwkeurig alle hoeveelheden in die nodig zijn voor het te maken recept.

Dankzij de nauwkeurigheid die het PLC-systeem waarborgt, wordt het hele productieproces sneller, vermindert het productieafval en is er minder mankracht nodig.

 

Een kijkje in ons assortiment

Vanaf het mengen van de basis ingrediënten tot het eindproduct: Vomatec heeft de zoetwaren apparatuur ervoor!

Vomaclean

De Vomaclean zorgt er door middel van luchtspinners voor dat er geen poederresten overblijven op de geproduceerde zoetwaren. De volumes die de Vomaclean kan schoonmaken zijn vanaf een pilotplant met een capaciteit van 200 kg per uur tot een volwaardige productiemachine van 5000 kg per uur. Deze apparatuur is daarmee ook volledig aan te passen aan uw productiecapaciteit en tevens zeer gemakkelijk te integreren in uw huidige systeem.

 

Vomashine

De Vomashine geeft elk snoepje een mooie, egale glans door middel van een filmisch laagje olie. Het design is hygiënisch, waardoor productie en reiniging altijd schoon verlopen.

De transportkanalen zijn glad afgewerkt om schade aan het product te voorkomen. Dankzij de nauwkeurige instellingen van de zoetwaren apparatuur krijgt elk snoepje rondom precies genoeg olie voor de perfecte glans.

 

Vomacoat

Voor de gesuikerde snoepjes heeft Vomatec de Vomacoat ontwikkeld. Ieder snoepje krijgt een perfect laagje suiker door de wisselende schudbewegingen. Deze zoetwaren apparatuur maakt gebruik van hete stoom en hete lucht voor het verwarmen en drogen tijdens het aanbrengen van de suikerlaag.

Daarnaast hebben wij apparatuur voor alle verschillende onderdelen van de zoetwarenproductie. Neem daarvoor een kijkje op de pagina met alle machines.

 

Zoetwaren apparatuur voor elk deel van het productieproces

Ieder van onze zoetwaren apparatuur is los te verkrijgen. Heeft u een enkele machine nodig? Onze engineers en monteurs passen de machine naadloos aan op uw huidige productielijn.

Vooraf komen wij persoonlijk op locatie om al uw wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Aan de hand van dit gesprek en de mogelijkheden van de gewenste locatie stellen wij een persoonlijk advies voor u op.

Indien nodig wordt de apparatuur van uw keuze specifiek voor uw locatie en wensen aangepast, geïnstalleerd in inbedrijf gesteld door onze engineers en monteurs.

Mogelijk begint u met een geheel nieuwe productielijn voor zachte snoep, hard candy, marshmallows of drop. Ook dan bent u bij Vomatec aan het beste adres! Samen met u kunnen we de hele productielijn ontwerpen, ontwikkelen en leveren.

Door de hechte samenwerking bent u betrokken bij het hele proces en weet u zeker dat u de productielijn met zoetwaren apparatuur exact krijgt zoals u hem wilt hebben.

Liever alles uit handen geven?

Wij kunnen het volledige project met zoetwaren apparatuur turn-key voor u uitvoeren. U geeft ons de opdracht en heeft er geen omkijken meer naar tot de oplevering van opdracht.

Zo gaat uw productie gewoon door terwijl wij voor u aan het werk zijn. Neem contact op voor meer informatie.

 

Oplevering van de zoetwaren apparatuur

De plaatsing en inbedrijfstelling worden gedaan door onze engineers en monteurs. Uw eigen monteurs en operators krijgen persoonlijk en helder uitleg over de geplaatste machine en zijn instellingen. Zo kunnen zij direct vragen stellen indien nodig.

Na oplevering blijven wij ook voor u actief! Met onze 360º service bent u ervan verzekerd dat uw vragen en eventuele problemen 24/7 opgelost zullen worden.