Apparatuur voor het maken van snoep

 In Apparatuur

Apparatuur voor het maken van snoep

Vomatec International BV is uw leverancier met een breed assortiment apparatuur voor het maken van snoep. Met al meer dan drie decennia aan kennis, expertise en ervaring zijn wij uw partner om samen uw snoepproductielijn te vernieuwen, te verbeteren of uit te breiden.

 

Apparatuur voor het maken van allerlei soorten snoep

De wereld van snoepgoed is heel divers: van harde snoepjes tot zachte karamel. Voor al die verschillende soorten snoep leveren wij de apparatuur voor het maken van snoep:

  • Hard candy
  • Jelly’s
  • Gums
  • Besuikerd snoepgoed
  • Marshmallows
  • Vitaminesnoepjes
  • Drop
  • Suikervrij snoepgoed
  • Fondant
  • Nougat

 

Nieuwe productielijn met apparatuur voor het maken van snoep

Wij ontwerpen en bouwen een geheel nieuwe productielijn voor uw bedrijf waarbij uw wensen en mogelijkheden (bijvoorbeeld qua locatie) centraal staan. U krijgt hierdoor altijd op maat gemaakte apparatuur voor het maken van uw snoep.

Ook kunnen wij voor u een machine ontwerpen om ingebouwd te worden in een bestaande productielijn. Redenen hiervoor kunnen zijn dat er een machine versleten is, kapot is gegaan of wanneer u de productiecapaciteit wilt vergroten.

Natuurlijk staan ook hierin uw wensen en mogelijkheden centraal. Samen met onze engineers en monteurs zorgen wij voor de beste oplossing voor uw bedrijf.

Vomatec International BV levert u de beste zoetwarenapparatuur in binnen- en buitenland. Neem contact op voor alle mogelijkheden over onze wereldwijde levering van apparatuur voor het maken van snoep.

 

Turn-key projecten: een zorg minder voor u

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een project volledig door ons te laten doen (turn-key). U blijft natuurlijk in contact met ons team om op de hoogte te blijven van de voortgang maar de ontwikkeling, bouw, plaatsing en proefdraaien nemen wij u allemaal uit handen.

Wij leveren altijd een perfect draaiende productielijn aan u op.

 

Familiebedrijf vol expertise

Ons familiebedrijf is opgericht in 1987 en inmiddels is de derde generatie bevlogen experts in engineering en voedingsmiddelentechnologie toegetreden tot ons bedrijf.

De engineering wordt volledig in Sneek, Friesland, gedaan; voor de bouw, plaatsing en ingebruikname werken wij samen met gerenommeerde, bij ons al lange tijd bekende en vertrouwde andere bedrijven.

Zo garanderen wij u de beste apparatuur voor het maken van snoep. Wij zijn uw aanspreekpersoon van begin tot de ingebruikname, waardoor u altijd met korte lijnen van communicatie werkt.

 

Uw apparatuur voor het maken van snoep

Uw wensen staan voor ons altijd voorop bij het ontwikkelen van uw apparatuur. Wij hebben onze machines zelf ontworpen en ontwikkeld. Daarmee zijn we altijd bezig.

Door de feedback van onze klanten kunnen wij onze apparatuur voor het maken van snoep continu blijven verbeteren op kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

 

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid vindt u bij ons in de constante verbetering van onze machines. Een voorbeeld: de Vomadiss is onze gepatenteerde kookmachine die de kooktijd met 30% op de gebruikelijke kooktijd verkort heeft. Hierdoor gaat het kookproces sneller, wat een vermindering van uw energiekosten oplevert.

Door die kortere kooktijd is er ook geen kans op verbranding van de producten in de kookmachine, waardoor er minder product verlies is en de kosten van uw ingrediënten dus kan verminderen.

De Vomadiss is gemakkelijk te openen voor reiniging met stoom of water.

 

Hergebruik van grondstoffen

Onze Vomacoat heeft een geperforeerde zone waardoor overtollige suiker afgevoerd en opgevangen wordt. Vervolgens wordt deze suiker via een transportschroef teruggebracht naar het begin van het proces voor hergebruik.

Op deze manier garanderen wij dat er zoveel mogelijk grondstoffen daadwerkelijk gebruikt worden.

Dit zorgt voor minder productieverlies, minder product afval en een vermindering van de grondstofkosten.

 

Onze service voor onze klanten

Wij garanderen de beste apparatuur voor het maken van snoep. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar via onze 360º service. Al uw vragen, problemen en storingen kunt u direct aan ons voorleggen. Veel vragen, problemen en storingen kunnen we op afstand voor u oplossen door de PLC-systemen waarmee onze machines zijn uitgerust. Deze zorgen ervoor dat uw productie moeiteloos en nauwkeurig draait maar zijn voor ons ook op afstand toegankelijk om aanpassingen in te doen.

Zo kunnen wij u snel en simpel weer in productie helpen. Zoek dus niet verder naar de beste apparatuur voor het maken van snoep:

Vomatec International BV levert ze u, wereldwijd.

Wilt u meer weten? Neem nu contact op en we vertellen u er graag meer over!