Snoep productielijn van Vomatec

 In Apparatuur

Snoep productielijn

Er zijn verschillende redenen waarom uw bedrijf eraan toe is om een bestaande snoep productielijn te vernieuwen. Bijvoorbeeld een zoetwarenmachine die niet meer goed functioneert of niet voldoende capaciteit heeft om de gewenste productie te kunnen draaien.

Veelal is de reden dat één of meerdere van uw huidige zoetwarenapparatuur versleten is. De reparatiekosten ontstijgen de kosten om de machine te vervangen.

Dan heeft Vomatec de oplossing voor u: al onze machines kunnen ingebouwd worden in een bestaande snoep productielijn!

 

Uw snoep productielijn vernieuwen

Onze adviseurs kijken samen met u naar de huidige productielijn en geven advies over de te plaatsen nieuwe Vomatec zoetwarenmachine.

Het plaatsen en proefdraaien worden door onze professionele, ervaren monteurs gedaan. Wanneer u kiest voor een volautomatische machine in de snoep productielijn dan krijgen uw operators en monteurs een cursus van onze PLC-experts.

Van adviesgesprek tot na de ingebruikname staan onze experts en monteurs voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw Vomatec machines perfect draaien.

 

Een nieuwe snoep productielijn laten bouwen

Bij Vomatec heeft u ook de mogelijkheid om een geheel nieuwe, op zichzelf werkende snoep productielijn te laten ontwikkelen en bouwen.

Dit kan nodig zijn wanneer u een nieuwe productielijn nodig heeft voor een nieuw recept of wanneer u meer productie wilt gaan draaien.

Ook nu bespreken onze adviseurs met u wat de mogelijkheden zijn voor de beschikbare ruimte en wensen van uw nieuwe productielijn. Vanuit dit gesprek wordt er voor u een nieuwe lijn ontworpen en gebouwd.

 

Turn-key

Bij Vomatec kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe snoep productielijn turn-key te laten opleveren. Vanaf het eerste gesprek en het bespreken van het ontwerp gaan onze partners, monteurs en experts zelfstandig aan de slag.

Wij nemen u alle zorg uit handen en houden natuurlijk op regelmatige momenten contact met u over de voortgang van het project. Eventuele aanpassingen kunnen op deze manier gaandeweg met u besproken worden en indien nodig uitgevoerd.

 

De capaciteit van onze snoep machines

Onze machines kunnen in verschillende capaciteiten aangekocht worden. Onze adviseurs vertellen u precies welke capaciteit van welke zoetwarenmachine nodig is om u productie efficiënt te draaien.

Zo kunt u er bij een Vomatec snoep productielijn altijd op vertrouwen dat de capaciteit past bij uw gewenste productie. We geven u graag een paar voorbeelden:

 

Vomamix

Deze machine is speciaal geconstrueerd voor het doseren van grondstoffen uit bulk. Uitgevoerd met een PLC-systeem dat de hele procesfase continu bewaakt en bijstuurt zonder dat u er omkijken naar heeft.

De Vomamix weeg-, doseer- en menginstallatie wordt geleverd in capaciteiten van 1000 tot 5000 kg per uur.

 

Jetcooker

Onze Jetcookers worden speciaal ontworpen voor uw productapplicatie. Directe verhitting ontstaat door middel van een stoominjectie. Hij kan ook geleverd worden als losse machine in uw snoep productielijn.

De Jetcooker van Vomatec is leverbaar met een capaciteit van 50 tot 5000 kg per uur.

Wilt u weten wat de mogelijke capaciteit is van een andere Vomatec machine? Neem dan contact op met onze adviseurs en we vertellen u er graag meer over!

 

PLC-systemen voor uw snoep productielijn

De meeste van onze Vomatec snoepmachines worden uitgerust met een PLC-systeem voor de besturing.  In een aantal gevallen is het ook mogelijk om een handmatige besturing te laten inbouwen. Onze adviseurs vertellen u daar de opties voor.

Eenmaal correct ingesteld, werkt de machine zelfstandig. Het PLC-systeem bewaakt zelf elk miniem onderdeel van zijn productieproces, waarbij hij (kleine) problemen zelf oplost, eventueel door middel van een korte stop-start procedure.

Wanneer het PLC-systeem het probleem niet opgelost krijgt, staakt het zijn proces en geeft een melding. Alle gerelateerde processen worden hiermee ook gestaakt zodat er geen andere problemen kunnen optreden.

 

Onze service

Van eerste gesprek tot ver na de ingebruikname van een Vomatec machine of snoep productielijn: onze 360º service is 24/7 bereikbaar.

Onze monteurs kunnen op afstand met u meekijken in het PLC-systeem dat het probleem heeft en meestal meteen helpen met de oplossing.

Mocht er onverhoopt een ander probleem zijn of reparatie nodig zijn dan staan onze monteurs zo snel mogelijk bij u in de productiehal.

Met een zoetwarenmachine van Vomatec bent u dus altijd verzekerd van een perfecte werking en ondersteuning bij vragen!

 

Wilt u meer weten? Neem nu contact op en we vertellen u er graag meer over!