Waarom Vomatec International BV?

Natuurlijk kiest u voor Vomatec International BV. Maar waarom eigenlijk?

In eerste instantie draait het bij ons om service & kwaliteit. Dit begint een nauw persoonlijk contact dat wij met u als klant onderhouden. Alleen door intensieve samenwerking kunnen complexe projecten tot een goed einde gebracht worden.

Met een toegewijd en gespecialiseerd team en korte lijnen kunnen we snel schakelen om in te spelen op uw wensen en mede door een efficiënte bedrijfsorganisatie en moderne automatisering bieden wij een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij hebben meer dan 35 jaar internationale ervaring binnen de zoetwarenindustrie en beschikken over verschillende locaties waar wij samen met de klant procestechnologische testen kunnen uitvoeren.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking en partnerschap met onze klanten en streven naar maximale ontzorging, onder andere door het aanbieden van complete turn-key projecten

Kiezen voor Vomatec International BV betekent kiezen voor service, kwaliteit en ervaring. Daarmee zijn wij uw ultieme partner op weg naar een succesvolle toekomst!

– Paul Meijburg

Meet the family

  • PAUL MEIJBURG
    PAUL MEIJBURG CEO
  • PETER MEIJBURG
    PETER MEIJBURG Engineer
  • MARK MEIJBURG
    MARK MEIJBURG Food Technologist