Geautomatiseerd Kookinstallatie Zoetwaren

 In Apparatuur

Geautomatiseerd Kookinstallatie Zoetwaren

Het hart van onze geautomatiseerd Kookinstallatie Zoetwaren, eenvoudig te integreren in uw huidige kooksysteem.

De Vomadiss is een revolutionair continu kooksysteem. Deze uitvinding reduceert de kooktijden tot ongeveer 30% van de gebruikelijke kooktijden, wat resulteert in een besparing op energieverbruik en kosten.

 

De Vomadiss is eenvoudig te openen en schoon te maken met water en stoom. Dit is een groot voordeel ten opzichte van coil cooker systemen. Huidige coil cooker kookinstallaties zijn na een verontreiniging moeilijk schoon te maken en moet er in het ergste geval de gehele coil worden vervangen. Bij de Vomadiss kan dit voorkomen worden, hier kan het kooklichaam worden gereinigd en zal er geen verbranding plaatsvinden.

 

De Vomadiss is geschikt voor de meeste suikerproducten of suikervervangers. Ook is het mogelijk om uw huidige Kookinstallatie te vervangen door een Vomadiss. Hiervoor vervangen wij uw huidige installatie door een geheel geautomatiseerde Kookinstallatie voor de Zoetwaren wat vele besparingen en voordelen met zich meebrengt.

Capaciteit:

  • 50-5000 kg/u

Vomadiss producten (geautomatiseerd kookinstallatie zoetwaren):

  • Jelly’s en Gum (Combineerbaar met een injectiesysteem om vitamines aan uw producten toe te voegen)
  • Marshmallows
  • Chewy candy
  • Drop
  • Fondant
  • Nougat
  • Hardcandy
  • Suikervrij snoepgoed

 

Vomatec International BV, geautomatiseerd kookinstallaties zoetwaren

Ons vlaggenschip is de Vomadiss. De Vomadiss is een revolutionair continu kooksysteem met een laag energieverbruik. Met deze kookinstallatie kunnen vele soorten snoepgoed worden bereid zoals fondant, jelly, hard candy en suikervrije producten. Door de korte verblijf- en opwarmtijd in de Vomadiss zijn er geen meetbare degeneratie van de functionele ingrediënten. Vomadiss continue kokers zijn leverbaar in capaciteiten van 50 kg/u tot 5000 kg/u.

Vomatec International BV is een trost Nederlands Familiebedrijf dat sinds 1984 werkt aan vernieuwende ontwikkelingen om de zoetwarenindustrie altijd te kunnen bedienen met de nieuwste techniek.

Een gespecialiseerd team staat tot uw beschikking dat u met hun vakkennis en productkennis kan helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. Van automatisering van uw bestaande productielijn tot aan het leveren van een gehele nieuwe productielijn.

Ons complete dienstenpakket omvat planning, engineering, projectmanagement, advies, productie, opstart en nazorg.

 

Mocht u vragen hebben over geautomatiseerde Kookinstallaties voor de Zoetwaren en de voordelen van de Vomadiss, neem dan gerust contact met ons op.