Speciale machines voedingsmiddelenindustrie

 In Apparatuur

Speciale machines voedingsmiddelenindustrie

Vomatec International BV is dé expert voor al uw speciale machines voedingsmiddelenindustrie. Wij werken nauw met u samen om zoetwaren machines te maken en te plaatsen die volledig voldoen aan uw specifieke wensen en mogelijkheden: het plaatsen in een bestaande productielijn, het ontwerpen van een geheel nieuwe productielijn of aanpassen aan een bepaalde locatie in uw fabriek.

Onze decennia van kennis, ontwikkelingen en innovatie als fabrikanten van zoetwarenapparatuur garanderen u de beste oplossingen om ook uw productielijnen snel, nauwkeurig en zo duurzaam mogelijk voor u te laten werken.

Ons volledige assortiment aan deze speciale machines voedingsmiddelenindustrie is de basis van al onze op maat gemaakte apparatuur.

We vertellen u er graag meer over!

 

De voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie draait alles om nauwkeurigheid: in het wegen, doseren, mengen, koken en afwerken van producten. Hygiëne is een belangrijke factor bij het ontwerpen en ontwikkelen van al onze speciale machines voedingsmiddelenindustrie. Daarom vervaardigen wij onze apparatuur uit roestvrijstaal en worden dode hoeken in machines, waar ingrediënten achter kunnen blijven, vermeden.

 

De Vomamix: wegen, doseren en mengen

Met onze nauwkeurige Vomamix garanderen wij dat ieder ingevoerd recept een constante kwaliteit oplevert. Uw operators voeren de exacte recepten snel en simpel in via het PLC-systeem; de Vomamix doet de rest.

De grote voordelen van de Vomamix:

  • Nauwkeurig
    Er komt geen mensenhand meer aan te pas nadat het recept is ingevoerd. De Vomamix voert volledig automatisch zijn opdracht uit.
  • Gewichtscontrole
    Het PLC-systeem verzorgt het hele productieproces van het product. Hier vallen ook de gewichtscontroles onder: snel, nauwkeurig en effectief.
  • Hygiënisch
    De Vomamix is, net als alle speciale machines voedingsmiddelenindustrie van Vomatec, gemaakt van roestvrijstaal. Dit is makkelijk schoon te maken door middel van stoom en/of heet water.

 

De Vomatab: beste fondant beater

Speciale machines voedingsmiddelenindustrie zijn er zeker ook voor het maken van fondant. Met de Vomatab fondant beater zorgt u ervoor dat elke batch fondant van uitstekende en constante kwaliteit is.

De Vomatab is voorzien van slimme technologie die zelf het hele proces stuurt, controleert en bijstuurt waar nodig. Zodra de rotormotor overbelast dreigt te raken, stopt de suikertoevoer meteen automatisch en wordt het hele systeem doorgespoeld. Pas daarna start de Vomatab zijn productie weer, geheel automatisch.

Verstoppingen behoren dus tot de verleden tijd dankzij de Vomatab, één van onze speciale machines voedingsmiddelenindustrie die wij al vele jaren ontwikkelen en verbeteren.

 

Vomashine: glanzend zoetgoed

Een mooie, egale glans over uw jelly producten, daar zorgt de olietrommel Vomashine voor. Deze speciale machine voedingsmiddelenindustrie geeft ieder individueel jelly snoepje een egaal laagje olie, waardoor er een uniforme, kwalitatief hoogwaardig eindproduct wordt geleverd.

Deze machine heeft weinig onderhoud nodig en heeft bovendien een lange levensduur. Of uw productie nu kleine of juist grote hoeveelheden product moet draaien, de Vomashine is de perfecte oplossing voor het beoliën.

Dit is slechts een kort overzicht van de speciale machines voedingsmiddelenindustrie die wij voor u kunnen maken en plaatsen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met ons!

 

Vomatec International BV te Sneek

Ons familiebedrijf kan al terugkijken op ruim 35 jaar ervaring in de zoetwarenapparatuur. Met ons team zijn we altijd op zoek naar verbeteringen en innovaties voor onze speciale machines voedingsmiddelenindustrie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij altijd bezig om dit te blijven verbeteren en innoveren. Deze duurzame verbeteringen zijn onder andere terug te vinden in het gebruik van PLC-systemen om nauwkeurig te kunnen produceren en het verkorten van bijvoorbeeld kooktijd bij kookprocessen.

 

De Vomatec machines

Alle Vomatec machines zijn door ons ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. Wij kennen hierdoor alle ins en outs van onze zoetwarenapparatuur en daarom kunnen wij ook specifiek op uw wensen inspringen.

Waar nodig bouwen wij een machine om zodat hij op een bepaalde plek in uw fabriek past of opgenomen kan worden in een bestaande productielijn.

Wij werken altijd nauw en persoonlijk samen met onze klanten voor de speciale machines voedingsmiddelenindustrie. Zo blijven de lijnen kort en uw wensen helder. Gedurende het gehele proces houden wij u op de hoogte en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

Wanneer de speciale machines voedingsmiddelenindustrie eenmaal geleverd, geplaatst en werkzaam zijn, blijven wij met onze 360 º service 24/7 bereikbaar.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op en we plannen een afspraak in.