Apparatuur voor het vervaardigen van snoep

 In Apparatuur

Apparatuur voor het vervaardigen van snoep

Bent u als snoepfabrikant op zoek naar nieuwe, innovatieve apparatuur voor het vervaardigen van snoep? Een machine die altijd perfecte, exact dezelfde snoepjes produceert, makkelijk en hygiënisch schoon te maken is én een lange levensduur heeft?

Welkom, u heeft ons gevonden!

 

Vomatec: apparatuur voor het vervaardigen van snoep

Gek op snoepmachines, dat is Vomatec International BV! En dat zijn we al meer dan 35 jaar. In de afgelopen decennia is ons familiebedrijf in het maken van zoetwarenmachines enorm gegroeid. Onze kennis en expertise zijn wij continu aan het verbeteren en vergroten, zodat wij altijd voorop kunnen lopen met innoverende technieken in onze apparatuur voor het vervaardigen van snoep.

Deze verbeteringen en innovaties komen door te luisteren naar u, onze klant. Uw wensen voor de machines die wij maken, gecombineerd met uw feedback zorgen ervoor dat wij exact weten hoe onze apparatuur voor het vervaardigen van snoep in productielijnen functioneert en waar wij verbeteringen kunnen aanbrengen.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, dat blijkt uit de materialen die wij gebruiken voor het bouwen van onze zoetwarenmachines; sommige draaien al net zo lang mee in een snoepproductielijn als wij ze bouwen!

Maar ook het verminderen van uw kosten door middel van minder energieverbruik en vermindering van productieafval zijn daar voorbeelden van.

 

Snoep in allerlei soorten en maten

Snoep, wij kunnen er urenlang over vertellen! Wij willen u de perfecte snoepjes keer op keer laten maken:

  • Drop
  • Suikervrij snoepgoed
  • Marshmallows
  • Hard candy
  • Jelly’s
  • Gums
  • Besuikerd snoep
  • Fondant
  • Nougat

Voor al deze verschillende soorten en maten snoepjes hebben wij de juiste machines om ze te maken.

 

Snoepjes als voedingssupplement

Hoestpastilles, keelpastilles, multi-vitamine gums: een paar voorbeelden van snoepjes voor je gezondheid. Ze eten makkelijk en lekker door de toevoeging van smaak en kleur.

Ook voor de toevoeging van vitamines aan uw snoepproductie kunnen wij zorgen. Onze apparatuur voor het vervaardigen van snoep wordt hiervoor gecombineerd met een injectiesysteem.

Dit injectiesysteem voegt nauwkeurig de juiste hoeveelheid vitamines toe aan uw recept. Uw jelly’s en gums worden zo bijvoorbeeld omgetoverd tot kleine, gezonde vitaminebommetjes waar uw klanten zich snel beter voelen!

Het PLC-systeem van het injectiesysteem verzekert u ervan dat ieder geproduceerd snoepje exact dezelfde voedingswaarde en toevoeging van vitamines heeft.

 

Hoog afwerkingsniveau

Onze apparatuur voor het vervaardigen van snoep heeft een hoog afwerkingsniveau. Dit garandeert in de eerste plaats een lange levensduur; de gebruikte materialen zijn bestand tegen de hitte en stoom die vrijkomt en zijn bestand tegen een stootje.

Ten tweede zijn zowel de binnen- als de buitenkant van de machines makkelijk te reinigen met water en schoonmaakmiddel. De gladde afwerking van roestvast staal slijt niet en viezigheid is er makkelijk af te halen. Hiermee kunt u met gemak aan alle hygiënische voorwaarden voor de voedingsmiddelenindustrie voldoen.

De binnenkant van apparatuur voor het vervaardigen van snoep is glad afgewerkt. Er zijn geen naden of hoeken waar product tijdens productie in kan blijven hangen.

Dit is belangrijk voor een makkelijke reiniging van de binnenkant maar het vermindert ook de kosten voor productverlies door beschadiging omdat het te lang in de machine is blijven hangen.

 

Uw apparatuur voor het vervaardigen van snoep

Vanaf ons eerste gesprek werken wij in nauwe samenwerking met u. Elke stap van het project wordt overlegd, waarbij eventuele aanpassingen nog uitgevoerd kunnen worden. Hiermee garanderen wij dat u uitermate tevreden zult zijn met de opgeleverde zoetwarenmachine van Vomatec.

Wilt u liever het project vertrouwd uit handen geven? Dan nemen wij het als turn-key project op. Dit betekent dat u er weinig omkijken meer naar heeft en dat wij uw apparatuur voor het vervaardigen van snoep van begin tot eind ontwikkelen, ontwerpen en installeren.

Hoe u het project ook wilt benaderen, wij werken transparant en in samenspraak met u tot het project naar wens is afgerond.

 

Onze service

Eens gekocht en geïnstalleerd blijven wij altijd bereikbaar voor vragen, problemen en storingen. Zo bent u verzekerd van apparatuur voor het vervaardigen van snoep die elke productie perfect draait.

Onze 360º service staat daarom 24/7 voor u klaar om eventuele storingen in een PLC-systeem zo snel mogelijk op te lossen.

Bent u toe aan een zoetwarenmachine van Vomatec?

Maak dan nu een afspraak!